Beskrivelse

WOMAMA#1 indeholder disse håndlavede produkter:

Læs mere om de dejlige selvomsorgsprodukter, ved at klikke på linket eller se under “beskrivelse”!
WOMAMA-pakken, er den bedste gave du kan give en mor
Hvis du vil forkæle en mor, som hver dag gør et vildt godt stykke arbejde – fysisk og psykisk, er WOMAMA den bedste gave du finder. Hvadend det er din gravide kvinde, din veninde eller din egen mor, så fortjener en mor noget luksus til sig selv. (pssst.. hun er ikke altid ligeså god til at tage sig af sine egne behov, som af sine børns, så hun har brug for en dejlig påmindelse)

 

Den oplagte barselsgave til, at give overskud på mor-kontoen
Produkterne i gaven, er udviklet af psykomotoriske terapeuter, ammevejledere og mødre – og er designet til, at minde mor om, hvor vigtigt det er at holde pauser, drage selvomsorg og at have daglige ritualer for sin egen nydelse.
Med den bedste barselsgave til mor, giver du en oplevelse af naturlig ro og velvære. I en hverdag der kræver ekstra af mors krop, hjerne og sind, fortjener hun de nemme pauser, så der kan komme overskud på mor-kontoen.
Pakken er perfekt som barselsgave, men kan gives til mødre på alle stadier af moderskabet.

 

Den lækre gave til mor kan vælges i tre størrelser: #1 #2 OG #3.
Her kan du læse om de lækre produkter der er med i WOMAMA #2-pakken:

 

RABAT-BOOKLET – gode rabatter på et dejligt udvalg af behandlinger til mor og/eller baby hos behandlere i din landsdel og/eller online. Din behandler kan være ammevejleder, psykomotorisk terapeut, baby-behandler, zoneterapeut etc. Dinpudepusher.dk vil skabe muligheden for flere mødre, at have råd og mulighed for, at få den støtte og vejledning de har brug for i moderskabet.
Det kan være støtte i graviditeten, fødslen, efterfødselsreaktioner, amning, bæring, parforhold og familieliv, genoptræning mm. Rabathæftet er fyldt med dygtige og erfarne behandlere som har uddannet sig i, at støtte op om netop mange af familie-livets udfordringer.

 

TYNGDE/VARMEPUDEN ‘KRAM’ – en tyngde- og varmegivende rispose til skuldre, nakke og bryst. Den giver varme, ro i nervesystemet og en oplevelse af at blive afgrænset (fx. når mor er helt hudmæt)
Tyngdepuden kan bruges til naturlig smertelindring ved lænde- og rygsmerter, under og efter fødsel & ved ømme amme+bære-skuldre. Øko lavendelblomst kan tilvælges og betrækket til puden, kan vælges i tre designs.
Tyngdepuden Trapezius anbefales af ammevejledere til ammende mødre.
SE MERE OM TYNGDEPUDEN HER: https://dinpudepusher.dk/vare/kram/

 

NO BULLSHIT-OLIE – beroligende og mild olie med nøje udvalgte æteriske olier. Brug olien til massage af ømme fødder, tør hud, gravid-kløe på maven, til partnermassage, baby-zoneterapi ved ondt i maven, massage af mellemkøb før fødsel, hud & hår (prøv dig frem med olien – nogle reagerer på visse æteriske olier). 
Det anbefales IKKE at putte olien direkte ind i nogle huller!
Æteriske olier:
Lavendel: blandt andet god til beroligelse af sind, krop & hud, til ømme brystvorter og sætter gang i mælkeproduktionen.
Bergamotte: modvirker blandt andet kvalme, nervøs mave, humørsvingninger, bekymring og irritation.
Fyr: modvirker træthed, lændesmerter og belastning af lungerne. Renser ånden, opliver sjælen og vækker det instinktive tilhørsforhold til livet.
Læs mere om de gavnlige effekter af æteriske olier på www.by-wiklund.dk, hvor du kan søge på de olier du vil vide mere om.

 

HVIL – øjenrispose m. smukt betræk – en øjenpose til at give mor tyngde og mørklægning over øjnene – når hun skal have et hvil, en lur eller under en af de skønne behandlinger, som du får rabat på. Øko lavendelblomst kan tilvælges, for beroligende, ren duft.

 

SMUK & BÆREDYGTIG TAG-MED-KOP (KERAMIK) – en lækker, multifunktionel & bæredygtig TAG-MED-KOP, designet og drejet af keramiker og psykomotorisk terapeut nannaheydornkeramik.dk. Nyd din kaffe, te eller kakao på dine ture eller derhjemme. Silikonelåg medfølger.
Se Nannas smukke keramik her:http://nannaheydorn.dk

 

Alle produkterne i denne dejlige barselsgave til mor, er håndlavede og unikt sammensat ift design, farver/mønstre – således at din barselspakken bliver mors helt egen unikke daglige luksus.
Desuden pakker vi din gave med nænsomhed og omsorg, og ved tilvalg, i gavepapir!