KVINDEN BAG dinpudepusher.dk

Psykomotorisk terapeut

Founder af dinpudepusher.dk

Underviser & foredragsholder på move.for.free (insta)

Iværksætter

Mor

Grundlæggeren af dinpudepusher.dk – Christine Wiklund Hansen – er uddannet psykomotorisk terapeut i 2019 og herefter har iværksætteri og undervisning været den helt rette vej for hende.

Jeg udviklede dinpudepusher.dk i 2018, da jeg under mit studie opdagede en mangel på udbud på ledaflastende støttepuder, til psykomotorisk tilrettelæggelse, som er del af den psykomotoriske behandling. Det første sæt syede jeg til min egen psykomotoriske praksis og siden har jeg syet over tusinde puder til psykomotoriske terapeuter, massører, fysioterapeuter, zoneterapeuter og yogier.

Puderne er designet til tilrettelæggelse af klienter, med henblik på at støtte kroppens naturlige akser og tyngdefordeling, for dermed at bidrage til klientens modtagelighed, gennemstrømning og velvære i behandlingen. Et område som jeg har været optaget af siden jeg begyndte min faglige rejse som psykomotorisk terapeut, er netop dette – hvad jeg som fagperson kan gøre, for at støtte og facilitere den enkeltes krop & sind, i en naturlig selv-helende proces.

Under min barsel, udviklede jeg barselspakken Mater Natura, som en naturlig smertelindrende, opmærksomhedstrænende luksus helse-gave til moderen.

Produkterne i pakken udgør en smuk selvomsorgs-gave til barslende mødre eller mødre på andre stadier af moderskabet. Barselspakken er tænkt som en støtte til mors selvomsorg og er fyldt med oplagte pause-ritualer til hverdagen, som mor. Jeg oplever mange mødre omkring mig, som ikke ved hvor de skal gå hen med deres udfordringer, forbundet med moderskabet. Derfor vil jeg i den medfølgende rabat-booklet, gøre opmærksom på, de dygtige fagligheder der findes, som supplement til den vejledning der gives i det offentlige. Ligeledes ved jeg, at mange fravælger at få den rette støtte, pga økonomien. Derfor har jeg samlet en flok dygtige kvinder der giver gode rabatter på deres ydelser.

Ud over at navigere i et liv som kvindelig iværksætter, underviser & mor, elsker jeg at lege med designs, farver, materialer, fotos og video.

       Derfor har jeg også gennem tiden sagt ja til at udvikle special-produkter til mine kunder – nyligt en tyngde/ro sækkestol til en aktiv dreng, støttepuder            til sejllads for mennesker med funktionsnedsættelse og andre spændende opgaver!

I min undervisning (se instagram: move.for.free) har jeg fokus på sund seksualitet, nydelse og velvære for alle og jeg underviser i øjeblikket på Egmont Højskolen og som gæstelærer på seksualvejlederuddannelsen, v. Charlotte Egholm.

Er du interesseret i at høre mere, når jeg tilbyder workshops el. undervisning i selvomsorg, seksualitet, selvregulering, kropsbevidsthed eller bevægelse så tilmeld dig nyhedsbrevet.

Mine dygtige samarbejdspartnere

Zoneterapeut

Pædagog

Terapeut,

Cindy Salsgaard 20%

logo_sofie_zacho_pmt

Psykomotorisk terapeut,

Sofie Zacho 20 %

Psykomotorisk terapeut og indehaver af CoreTools, Nathalie Meldgaard

rhea_care_logo

Psykomotorisk terapeut & afspænding, ammevejleder, viklevejleder,

Kirsten Boelsmand 25%

livetsmor_logo

Livets Mor v. Ane Hillgaard

Psykomotorisk terapeut 20-27%

omsorgsfuldbegyndelse_logo

Omsorgsfuld Begyndelse v. Linemarie

Amme- & bærevejleder 20%

lilleny_logo

Ammevejleder, Mia Ostenfeld 20%

www.lilleny.dk

familieglæde_Logo

Familieglæde v. Pernille Hjortshøj

Ammevejleder, børnesundhedsvejleder & babytegn&rytmik 10%

www.familieglaede.dk

Ammevejleder & doula, Julie Lærke

https://www.instagram.com/
ramaelk.dk/

Roskilde Kropsterapi

Psykomotorisk terapeut, Maja Bruun 20-25%

Din fødselsterapeut

Ammevejleder, rebozomassør, gravidemassør, fødselsforberedelse & rytmikinstruktør,

Laura Karlsson 20%