Beskrivelse

Der har været efterspørgsel på et godt tilbud, til behandlere som vil prøve tyngdepuden KRAM af på arbejdspladsen – du kan nu spare 800,- ved køb af fire KRAM til din arbejdsplads eller egen klinik.

 

Arbejder du med stressramte, mennesker med demens, angst, adhd eller andre tilstande, hvor tyngde og varme vil være en gavnlig metode, at prøve af? 

Læs om tyngdepuden KRAM her:

 

Beroligende tyngde-  og varmegivende pude – en dejlig gave til din krop!

Tyngdepuden KRAM er god til at løsne op i spændinger og lindrer smerter i især skuldre, nakke og bryst. Du kan varme puden og placere der på kroppen, hvor du er øm og har brug for ro og smertelindring.

KRAM er en lun omfavnelse til de dage, hvor skuldrene sidder oppe om ørerne. En beroligende og varm selvomsorg i de perioder hvor du er anspændt. En selvomsorg, ved mavepine og en naturlig smertelindring ved menstruationssmerter eller ved muskel/ledsmerter.

KRAM til beroligelse af nervesystemet!

Puden anbefales til, at skabe ro i nervesystemet ved overstimuli.

Den kan også anvendes ved neurologiske og fysiologiske stress-tilstande, som for eksempel efterfødselsreaktioner, ADHD, demens, stress og angst.

KRAM er formet, som en omfavnende skulderpude, så den nemt kan anvendes, mens du laver andre ting.

KRAM anbefales af ammevejledere, som en god barselsgave til ammende mødre

Ammevejelder peger på, at puden kan være med til, at styrke nedløbsrefleksen, at smertelindre og berolige mors ømme skuldre, ved amning.

Her anmelder ammevejleder Julie Lærke (råmælk.dk) KRAM til ammende mødre:

“Jeg har modtaget et helt vidunderligt produkt fra @dinpudepusher.dk. En rispose som er så meget mere end en rispose. Du varmer den i mikroovnen i 2-3 minutter, eller du kan lægge den på radiatoren. Derefter lægger du den på dine skuldre. Tyngden fra risposen får dine muskler til at slappe af, varmen giver en dejlig følelse af wellness og en dejlig stund for en træt og dygtig morkrop. Varmen fra risposen er også medvirkende til at stimulere nedløbsrefleksen. Varmen får dig til at slappe af, kombineret med baby der dier ved brystet, frigør hormonet “oxytocin” som er dét hormon der aktiverer dit nedløb. Er dit nedløb meget kraftigt og gør det “ondt” kan varmen fra risposen ligeledes smertelindre. Da jeg ventede mit fjerde barn investerede jeg i en varmepude med kirsebærsten, den skulle være blevet brugt under fødslen til at lindre sammentrækningerne fra livmoderen, foran ved skambenet og på lænden. Det droppede jeg hurtigt, den holdte ikke på varme ret længe og gav heller ikke nok tyngde. Risposen fra @dinpudepusher.dk holder virkelig godt på varmen og har en rigtig dejlige tyngde. Så står du på tærsklen til en fødsel, får risposen min varmeste anbefaling, hvis man gerne vil benytte sig af naturlig smertelindring. Du kan naturligvis også bruge den uden at varme den.

Dinpudepusher får min største anbefaling, af et gennemtjekket produkt der tilgodeser så mange aspekter for mødre.”

 

KRAM kan med fordel varmes i mikrobølgeovn/på radiator før brug.

Håndsyet og fyldt med naturlige materialer, prydet med et smukt, vaskbart betræk i sæsonens farver.

Tilvalg af økologisk lavendelblomst muligt, for en dejlig ren og beroligende duft.

 

Gylden

Øko Gylden

Rouge

Øko Rouge

Terracotta

Øko Terracotta